Suojavyöhykkeiden hoito vie aikaa - Palva, Reetta (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Suojavyöhykekasvuston niitto ja korjuu on tavanomaista rehunkorjuuta hitaampaa. Kapealla, mutkittelevalla ja viettävällä kaistalla työ ei ole yhtä joutuisaa kuin säännöllisiä ajolinjoja ajettaessa. Pienten pinta-alojen hoidossa myös valmisteleviin töihin ja siirtymisiin kuluu suhteessa paljon aikaa.
Keywords: Ra; suojavyöhykkeet; kasvillisuus; hoito; niitto; korjuu; työaika; koneet; paalaus; työnmenekki; urakoitsijat