Bioenergialle ei ole vaihtoehtoja - Niittymaa, Veikko (toim.) (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Bioenergialle ja raaka-aineiden kierrättämiselle ei ole vaihtoehtoja, mikäli ihminen haluaa säilyttää elintasonsa ja elintapansa edes likimain ennallaan öljyvarojen huvetessa, sanoo vanhempi tutkija Yrjö Virtanen MTT:ltä.
Keywords: Ka; Ma; bioenergia; biopolttoaineet; energiakasvit; energiantuotanto; rypsi; biodiesel; kestävä kehitys; öljy; fossiiliset polttoaineet