Kuusen siementen itämistä voidaan jouduttaa liotuskäsittelyllä - Himanen, Katri (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Selostus opinnäytteestä: Himanen, Katri. 2008. Kuusen siementen liotuskäsittely ennen taimitarhakylvöä. Pro gradu –työ. Helsingin yliopisto. Metsäekologian laitos. 87 s.
Keywords: kuusi; siementen esikäsittely