Hernelajikkeet pysyvät ennallaan - Laine, Antti (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Uusia hernelajikkeita on odotettavissa vasta vuonna 2008. Viime vuonna viljellyin herne oli yhä Karita, toisena tuli Stok. Kaikkiaan herneen viljelyala lisääntyi hieman.
Keywords: Ka; lajikkeet; lajikekokeet; koetoiminta; kasvilajit; herne; palkokasvit; peltoherne; viljely; vertailu; sato; talvehtiminen; viljelyvarmuus; kasvitaudit; kestävyys