Pohjois-Suomen parhaat tulokset Ruukista - Räty, Anu (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
MTT Sotkamossa, Ruukissa ja Rovaniemellä kokeiltiin porkkanalajikkeiden menestymistä pohjoisessa. Kokeessa oli varhais-, kesä-, varasto- ja teollisuuslajikkeita. Parhaisiin satotuloksiin päästiin Ruukissa.
Keywords: Pu; Pu; lajikkeet; lajikekokeet; porkkana