Vaihtoehtoisten metsänuudistamisketjujen kustannustehokkuus Pohjois-Suomessa - Ahtikoski, Anssi (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Selostus artikkelista: Ahtikoski, Anssi, Alenius, Virpi ja Mäkitalo, Kari. 2010. Scots pine stand establishment with special emphasis on uncertainty and cost-effectiveness, the case of northern Finland. New Forests DOI:10.1007/s11056-009-9183-2
Keywords: kustannustehokkuus; metsänuudistamisketjut; mänty; todennäköisyys