Painavaa asiaa puutavaran kuljetuksesta - Rajala, Pekka T. (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Kirja: Pakkanen, E. & Leikola, M. 2011. Puut perille ja käyttöön. Suomen metsien käytön historiaa. Toinen nide. Metsäkustannus Oy. 512 s. ISBN 978-952-5694-56-7
Kirja-arvostelu