Tattari tekee paluuta ruokapöytiin - Mattila, Pirjo; Tahvonen, Raija; Keskitalo, Marjo (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Tattari on ekologinen ja terveellinen uusvanha tuttavuus. Tattari- ja vehnäjauhoista valmistetut blinit ovat lähtöisin venäläisestä keittiöstä, ja niitä nautitaan perinteisesti sydäntalvella pakkasen paukkuessa. Rapeiksi paistetut paksut ohukaiset saavat veden kihoamaan kenen tahansa kielelle - täytteiksi voi valita mieleisensä vaihtoehdot.
Keywords: Ka; Re; tattari; gluteeniton ruokavalio; ruoka-aineet; ruokakulttuuri