Virkistyskäytön ja pirstoutumisen vaikutukset kaupunkimetsien aluskasvillisuuteen ja maaperän mikrobiyhteisöihin - Malmivaara-Lämsä, Minna (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste väitöskirjasta: Malmivaara-Lämsä, M. 2008. Effects of recreational use and fragmentation on the understorey vegetation and soil microbial communities of urban forests in southern Finland. Dissertationes Forestales 54. 39 s.
Väitöskirjaseloste