Taimituotannon historiaa – ja nykypäivää - Viherä-Aarnio, Anneli (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Kirja: Tasanen, T. (toim.) Siemenestä taimeksi. Metsäpuiden taimituotannon historia Suomessa. Metsäpuiden taimituotannon historiatoimikunta 2010. Jakelu: Metsäkeskus Pohjois-Savo. 349 s.
Kirja-arvostelu
Keywords: taimituotanto