Oikea korjuuaika vähentää varastoporkkanan hävikkiä - Suojala, Terhi (Puutarhaliitto, 1998)
Oikeaan osunut porkkanan korjuuaika vähensi syksyjen 1995 ja 1996 porkkanasadon varastohävikkiä keskimäärin 20-30 prosenttia heikoimpaan korjuuaikaan verrattuna. Pakkasvauriot eivät näyttäneet heikentäneen porkkanan kestävyyttä.
Keywords: Pu; porkkana; varastointi; sadonkorjuu