Vapaa väkirehuruokinta sopii sonnien loppukasvatukseen - Manninen, Merja; Ruusunen, Marita (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Sonnien vapaa väkirehuruokinta kolme kuukautta ennen teurastusta paransi kasvua huomattavasti. Tulos oli yhtä hyvä ruokittaessa ohra-kaura-rypsiseoksella tai täysrehulla. Kaikki sonnit rasvoittuivat, mutta lihan syöntilaatuun ruokinnat eivät vaikuttaneet.
Keywords: Ko; sonnit; ruokinta; väkirehut; vapaa ruokinta; rehuvilja; vilja; rypsirouhe; teuraspaino