Onko timotein siemennurmen leikkuupuinnille vaihtoehtoja? - Niemeläinen, Oiva; Niskanen, Markku; Halme, Hannu-Pekka (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Suomessa timotein siemensato korjataan leikkuupuinnilla. Tällöin osa siemensadosta varisee tähkän latvasta pois. MTT on selvittänyt, toimisiko tanskalainen tapa niittää kasvusto ensin luo'olle myös meillä.
Keywords: Ka; Ta; timotei; leikkuupuinti; siemensato; tähkä; niitto