Helle ei hellinyt kasvintuhoojia - Markkula, Irmeli (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Viime kesä oli poikkeuksellisen lämmin ja vähäsateinen, mikä piti kasvintuhoojat kurissa ja niiden aiheuttamat vioitukset jäivät vähäisiksi. Kuivuus hidasti myös kasvitautien etenemistä.
Keywords: Ta; viljelykasvit; tuhoeläimet; kasvitaudit; kuivuus; kasvukausi