Heikkilän uusi emakkosikala rakennettiin ympäristöä ajatellen - Taipale, Tiina (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Ruskolaisella Heikkilän sikatilalla tuotantoa on toteutettu uuden BAT-ympäristöajattelun pohjalta. Tämä merkitsee sitä, että vuosi sitten lokakuussa palaneen sikalan tilalle rakennettu uusi sikala on suunniteltu ympäristönsuojelullisesti parhaaksi mahdolliseksi.
Keywords: Ra; sika; lihasika; sikala; sikalat; lihasikalat; emakkosikalat; eläinsuojat; rakentaminen; kustannukset; ympäristönsuojelu; valitukset