Kotoisella ja teollisella rehulla on eroja - Alaviuhkola, Timo (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1995)
Teolliset rehut ovat hieman tilaseoksia parempia tuotantovaikutukseltaan. Ero on suurin pikkuporsasseoksissa ja pienin emakoiden rehussa.