Turpeella lantapattereiden päästöt kuriin - Kiljala, Janne; Forsman, Kristian; Lehto, Esa; Joki-Tokola, Erkki; Reinikainen, Olli (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Lannan patterivarastointi tasoittaa hyvin työhuippuja ja vähentää peltoteiden kuormitusta kelirikon aikaan. Vaarana on kuitenkin lannan ravinteiden huuhtoutuminen. Huuhtoutumisen aiheuttamaa ravinnekuormitusta voidaan vähentää ratkaisevasti, jos lantavarasto tehdään turvepatjan päälle
Keywords: Ys; Ko; karjanlanta; varastointi; ravinteiden huuhtoutuminen; levitys; ympäristövaikutukset; lietelanta; turve; typpi; fosfori; hävikki