Tietopaketti työterveyshuollolle ─ Viherala - Elstob, Tea; Heikkilä, Anna-Maija; Mattila, Tiina; Ovaska, Ulla; Serenius, Marjo; Tuure, Veli-Matti; Vänninen, Irene (Luonnonvarakeskus, 2020)
Viheralan yritykset harjoittavat viheralueiden suunnittelua, rakentamista ja kunnossapitoa sekä maisemasuunnittelua. Yritykset ovat monialaisia tai johonkin toiminnan osaalueeseen erikoistuneita. Osa yrityksistä harjoittaa edellisten ohella taimituotantoa ja puutarhakauppaa.
Keywords: viherala; työhyvinvointi