Uudet ohjeet helpottavat sinikettujen kuntoluokitusta - Kempe, Riitta; Koskinen, Nita; Strandén, Ismo (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Sinikettujen kuntoluokituksen helpottamiseksi on laadittu kuvallinen taulukko ohjeineen. Kuntoluokituksessa arvioidaan eläimen ihonalaisen rasvakerroksen paksuutta.
Keywords: Ko; sinikettu; luokitus; lihavuus; ohjeet; ruokinta; fur animals; blue fox; body condition scoring; fatness; feeding; obesity