Merkittävä teos metsien teollisen käytön historiasta - Järveläinen, Veli-Pekka (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Kirja: Pakkanen, E. & Leikola, M. Tervaa, lautaa ja paperia. Suomen metsien käytön historiaa. Kolmas nide. Metsäkustannus Oy. 512 s. ISBN 978-952-5694-85-7
Kirja-arvostelu