Paras geenivara on käytetty geenivara - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Suomen kansallisen kasvigeenivaraohjelman viisivuotisjuhlaa vietettiin elokuun lopussa Jokioisten Tietotalossa juhlaseminaarissa. Samalla Jokioisiin avattiin kasvigeenivarojen näyteikkuna, Wendlan puutarha.
Keywords: Ma; kasvit; geenit; geenivarat; geenipankit; siemenpankit; puutarhat; säilytys