Entä jos hyvinvointia lisäävä valinta kuormittaisi vähemmän ja maksaisi vähemmän? - Risku-Norja, Helmi (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Hyvin toimeentulevan kansanosan terveelliset elintavat kuormittavat ympäristöä enemmän kuin pienituloisten ja vähemmän koulutettujen elintavat. Tämä kiinnostava tulos selvisi MTT:n Hyvinvoipa-tutkimushankkeessa.
Keywords: Elintarvikkeet, ravitsemus; Ympäristönsuojelu; kuluttajat; ympäristövaikutukset; elintarvikkeet; ruokatottumukset