Tiivis kuvaopas metsätuhojen tunnistamisen avuksi - Siitonen, Juha; Nevalainen, Seppo (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Kirja: Hartmann, G., Nienhaus, F. & Butin, H. 2010. Skador och sjukdomar av träd – En diagnosbok. Andra, omarbetade och kraftigt utökade upplagan. Bokskogen. 272 s. 296 Skr. ISBN 978-91-7776-090-0
Kirja-arvostelu
Keywords: metsätuhot