MTT selvittää biojätteen tietä liikennepolttoaineeksi - Nurro, Minna (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Syyskuussa alkaneessa EU-hankeessa selvitetään mahdollisuuksia tuottaa biojätteestä biokaasua liikenteen polttoaineeksi. MTT:n koordinoimaan tutkimukseen osallistuu useita yhteistyötahoja Suomesta ja Virosta.
Keywords: Re; biojätteet; biokaasu; tieliikenne; tutkimusprojektit; Marttinen