Tutkimus vahvistaa eurooppalaista marjataloutta - Karhu, Saila; Parikka, Päivi (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Tänä keväänä käynnistyi marjojen viljelyyn ja markkinointiin keskittyvä laaja EU-tutkimushanke EUBerry. Suomi on hankkeessa mukana kehittämässä kestäviä menetelmiä laadukkaiden marjojen tuotantoon.
Keywords: Pu; Ka; mansikka; vadelma; herukat; pensasmustikka; geenit; lajikkeet; kasvinjalostus; tutkimus