Muuttuvan ilmaston ja lehtivaurion vaikutukset rauduskoivun kasvuun - Huttunen, Liisa (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Seloste artikkelista: Huttunen, L., Ayres, M. P., Niemelä, P., Heiska, S., Tegelberg, R., Rousi, M. & Kellomäki, S. (2013). Interactive effects of defoliation and climate change on compensatory growth of silver birch seedlings. Silva Fennica 47(3), article 964
Tutkimusseloste