Ympärivuotinen tuotanto tehostaa kasvihuoneviljelyä - Näkkilä, Juha; Särkkä, Liisa; Tahvonen, Risto (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT) kehittää tomaatin, kurkun ja leikkoruusun ympärivuotista tuotantoa ja pyrkii parantamaan tuotannon kannattavuutta. Tavoitteena on kohottaa näiden viljellyimpien kasvihuonekasvien satotasoa ja parantaa tuotteiden laatua. Lisäksi tuotanto halutaan ajoittaa niin, että se kattaa paremmin tuotteiden ympärivuotista kysyntää. Tähän päästään lisäämällä kasvihuonekasvien tuotantoa etenkin talvikaudella.
Keywords: Pu; kasvihuoneet; ympärivuotinen tuotanto; tomaatti; kurkku; ruusut; kannattavuus; sato; sadon laatu; viljelymenetelmät; kysyntä