Hirvituhot lisääntyneet - haapavaltaiset metsiköt alttiimpia - Nevalainen, Seppo; Matala, Juho; Korhonen, Kari T.; Ihalainen, Antti; Nikula, Ari (Luonnonvarakeskus, 2016)
Seloste artikkelista: Nevalainen, S., Matala, J., Korhonen, K.T., Ihalainen, A., Nikula, A. (2016). Moose damage in National Forest Inventories (1986–2008) in Finland. Silva Fennica vol. 50 no. 2 article id 1410. http://dx.doi.org/10.14214/sf.1410
Tutkimusseloste
Keywords: hirvituhot; metsät