Emolehmille riittää ruokinta joka kolmas päivä - Manninen, Merja; Sormunen-Cristian, Riitta; Jauhiainen, Lauri; Sankari, Satu; Soveri, Timo (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Ruokinta joka kolmas päivä soveltuu täysikasvuisille emolehmille sisäruokintakaudeksi kylmiin tuotanto-olosuhteisiin, kun eläimet saavat riittävästi energiaa ylläpitoon ja maidontuotantoon. Harvennetulla ruokinnallakin eläimiä on tarkkailtava huolellisesti päivittäin. Veriarvojen perusteella emme suosittele, että ruokintaväli olisi pitempi kuin kolme vuorokautta.
Keywords: Ko; emolehmät; ruokinta; rajoitettu ruokinta; paasto; maidontuotanto; kustannukset; muuttuvat kustannukset; vasikat; rehut; pihatot; kylmäpihatot