Suomalaisen ruokaketjun ylpeydenaiheet esiin - Kotro, Jaana; Forsman-Hugg, Sari (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Suomalainen ruokaketju voi olla ylpeä puhtaudesta, turvallisuudesta ja suomalaisuudesta, mutta ketjun kilpailukykyä tulisi parantaa. Kuluttajien luottamuksen säilyttäminen on keskeinen liiketoiminnan menestystekijä, kertoo elintarvikeketjun toimijoille suunnattu MTT:n kysely.
Keywords: Ma; elintarviketuotanto; kilpailukyky; kyselytutkimus; maksuhalukkuus; laatujärjestelmät; kuluttajat