Ensimmäisen ja toisen kasvukauden taimien rakenne-erot syynä versosurmatartunnan eriaikaisuuteen - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Selostus artikkelista: Petäistö, Raija-Liisa. 2005. Infection of Scots pine seedlings by Gremmeniella abietina during summer under different inoculum potential. Forest Pathology 35(2): 85-93.
Julkaisusatoa
Keywords: Gremmeniella abietina; harmaahome; paakkutaimet; ravinnetila; taimitarhat; tuhojen torjunta