Varhainen lyhytpäiväkäsittely aikaistaa kuusen taimien karaistumista, mutta siihen liittyy jälkikasvuriski - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Selostus artikkelista: Luoranen, J., Konttinen, K. & Rikala, R. Frost hardening and risk of a second flush in Norway spruce seedlings after an early-season short-day treatment. Silva Fennica 43(2): 235–247.
Julkaisusatoa
Keywords: kuusen taimet; lyhytpäiväkäsittely