Syysvehnälajikkeet leipäviljantuotantoon - Salo, Yrjö; Erlund, Patrik (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Myllyvehnän pitää sisältää riittävästi valkuaista ja sakoluvun on oltava vähintään 180. Lajikkeen leivontaominaisuuksien pitää olla hyvät. Syysvehnälajikkeista viljellyimmällä eli Urholla on virallisissa lajikekokeissa ollut korkein valkuaispitoisuus ja sakoluku.
Keywords: Ka; syysvehnä; lajikkeet; leipävilja; valkuaispitoisuus; sakoluku; talvenkestävyys; satotaso