Pensasmustikasta uusi tuoteperhe - Lehmushovi, Aaro (Agro-Food ry, 1996)
Puutarhatuotannon tutkimuslaitoksella on tehty vuosia pensasmustikoiden jalostustyötä. Tämän työn tuloksena on nyt valmistunut kahdentyyppisiä lajikkeita, puolikorkeita varsinaiseen marjanviljelyyn ja matalia monikäyttökasveiksi puistoihin ja omakotitarhoihin.
Keywords: Pu; pensasmustikka; Vaccinuim corymbosum; lajikkeet; marjakasvit