Lappilaisia kokemuksia piharatamon ja ruusujuuren viljelystä - Hannukkala, Antti; Mäkitalo, Irja (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Luonnonkasvien peltoviljelystä on käytännön viljelmiltä jo jonkin verran kokemuksia. Eniten niitä on kertynyt ehkä piharatamosta ja ruusujuuresta. Viljelyssä on edistytty, mutta silti tuotannon kannattavuuden ja varmuuden parantamisessa riittää töitä.
Keywords: Ka; erikoiskasvit; piharatamo; ruusujuuri; lääkekasvit; taudit; viljely; talvehtiminen; Lappi; sadonkorjuu; rikkakasvit