LuontoHoivan ja LuontoVoiman palvelut - Vehmasto, Elina (Luonnonvarakeskus, 2020)
Green Care -palveluissa hyvinvointivaikutukset syntyvät käyttämällä luontoon perustuvia toimintatapoja. Keskeistä on ohjattu luontokokemus ja luonnon tuottaman lisäarvon tiedostaminen asiakkaan tavoitteisiin pääsemisessä, sekä ohjaajan tarjoama yksilöllisiin tarpeisiin perustuva tuki.
Keywords: green care; hyvinvointipalvelut; luontopalvelut