IoT-fällteknik till hjälp - Aaltonen, Marja (Svenska Trädgårdsförbund, 2020)
I Trädgårdsnytt har redan tidigare presenterats erfarenheter av dis¬tansavläsbara apparater vid uppföljningen av skadedjur. Den här säsongens försök är ännu på hälft, förutom gårdsförsöket där man följt upp förekomsten av ärtvecklare i Kokemäki under juni 2020. Försöket utfördes som en del av Hukka-projektet i vilket skribenten deltagit och inom vilket man utvecklar odlingen och skörden av är¬ter och bondbönor.
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 2577/12 05 01 02/2020)