Maatalouden biomassoista polttoainetta tuhansille ajoneuvoille - Rasi, Saija; Hellstedt, Maarit; Rintala, Jukka (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Energiakasveista, oljesta ja lannasta olisi mahdollista tuottaa biometaania polttoaineeksi kymmenille tuhansille henkilöautoille. Tämä selviää W-Fuel -hankkeen tähänastisista tuloksista.
Keywords: Ys; Ra; biomassa; energiakasvit; olki; lanta; biokaasu; biopolttoaineet; biojätteet; biomass; biofuels