ASMO-ydinkarja - jalostuksen huipulla 10 vuotta - Aro, Johanna; Mäntysaari, Esa; Peippo, Jaana (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
ASMO-ydinkarja on toiminut Jokioisilla, Rehtijärven navetassa pian 10 vuotta. Lokakuussa juhlitaan tämän huippukarjan tuloksia. Samalla päästään tutustumaan ydinkarjan parhaimpiin yksilöihin.
Keywords: Ko; nautakarja; kotieläinjalostus; hiehot; lehmät; lypsykarja; sonnit; arvostelu; jälkeläisarvostelu; eläinmallit; rakenneominaisuudet; alkiot; keinosiemennys; lisääntyminen