Maissi kasvaa pitkäksi myös Pohjois-Savossa - Niiranen, Riitta (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Muualla Euroopassa yleinen rehukasvi maissi kasvaa myös karummassa pohjolassa. Nilsiäläinen Hannu Parviainen on viljellyt maissia emolehmiensä rehuksi vuodesta 2001 lähtien. Tänä kesänä maissia ei kylvetty typpimääräysten takia.
Keywords: Ka; maissi; viljely; erikoiskasvit; Pohjois-Savo; sadonkorjuu; lajikkeet; viljakasvit; rehumaissi; sokerimaissi; bioenergia; rehukasvit