Tieto tuottamaan -oppaat jo 30 vuotta ajan hermolla - Teräväinen, Hanne (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Maatalousalan merkittävin ammattiopassarja täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Käytännönläheisiin Tieto tuottamaan -kirjoihin on koottu yksiin kansiin uusimmat tutkimustulokset, ajankohtainen ammattitieto ja käytännön kokemukset. Sarjaa julkaisevat yhteistyössä ProAgria Maaseutukeskusten Liitto ja MTT.
Keywords: Ma; julkaisut; julkaisulajit; viestintä; oppaat; ProAgria; Tieto tuottamaan