Metsänomstt arivioineet heinäntorjunnan onnistumista pellonmetsityksissä - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus opinnäytteestä: Lehmonen Esa. 2001. Toimintatutkimus pellonmetsittäjistä ja suhtautumisesta Tassu-taimisuojaan Pohjois-Karjalan metsäkeskuksen alueella. 47 s. Metsätalousinsinöörityö. Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu. Joensuu.
Julkaisusatoa