Nurmirehun tuotanto kehittyy Luoteis-Venäjällä - Logrén, Johanna; Huhta, Harri (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Venäjän karjatalous perustuu edelleen suuriin tuotantoyksiköihin. Nurmirehun oikea-aikainen korjuu on haastavaa, sillä niitettävä pinta-ala voi olla tuhansia hehtaareja. MTT on kehittänyt karkearehun tuotantoa Leningradin ja Murmanskin alueilla sekä Karjalan tasavallassa.
Keywords: Ka; nurmituotanto; Venäjä; kotieläintalous; säilörehut; lannoitus; typpi