Alppiruusut ja atsaleat ovat FinE-kasvien uutuuksia - Juhanoja, Sirkka (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
FinE-kasvit ovat Suomessa tuotettuja ja tutkittuja, kestäviä puutarhakasveja. FinE-valikoima laajeni viime vuonna, ja siinä on nyt lähes 200 koriste- ja hyötykasvia. Samalla FinE-logo sai uuden muodon.
Keywords: Puutarhatuotanto; hyötykasvit; puutarhakasvit