Onko kokoviljasta nurmituotannon tehostajaksi tai haastajaksi? - Niemeläinen, Oiva; Kontturi, Markku; Nissinen, Oiva (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Etenkin Etelä-Suomessa voidaan saada syksyllä nurmisato kokoviljan korjuun jälkeen. Eri asia kuitenkin on, kuinka suuri tämä sato on. Nurmi-kokoviljaseoskasvusto voi parantaa kokoviljan ruokinnallista laatua. Mutta kannattaako viljasadon määrästä tinkiä? Avoimia kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia.
Keywords: Ka; kokovilja; nurmituotanto; nurmiviljely; seosviljely; italianraiheinä; rehuvilja; suojaviljat; nurmet; sadon laatu; sadonkorjuu; korjuuajankohta