Emolehmätuotanto lisääntyy Pohjois-Karjalassa - Musikka, Tarja (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Viimeisen vuoden aikana emolehmäpalkkioita hakeneiden tilojen määrä on lisääntynyt Pohjois-Karjalassa noin 33 %. Uusia emolehmätuottajia on tulossa myös parin seuraavan vuoden aikana runsaasti lisää. Yhä useampaa kiinnostaa vaihtaa lypsykarjatuotannosta emolehmätuotantoon.
Keywords: Ma; lihakarja; emolehmät; tutkimus; kotieläintuotanto; naudanlihantuotanto; Euroopan unioni; Pohjois-Karjala; MTT