Kuvioittaisten puustotietojen ajantasaistus kasvumallein ja visuaalisella ilmakuvatulkinnalla - Anttila, Perttu (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Seloste artikkelista: Anttila, P. 2002. Updating stand level inventory data applying growth models and visual interpretation of aerial photographs. Silva Fennica 36(2): 549–560.
Tutkimusseloste