Sulphur in cultivated organic soils - Urvas, Leila (fi, 1994)
Suomessa todettiin 1940-luvulla olevan liikaa rikkiä ns. alunamailla Pohjanlahden rannikolla. Varsinaisissa viljelymaissa rikin puutosta havaittiin vasta 1980-luvulla ennen muuta viljeltäessä ristikukkaisia kasveja. Rikin analyysi-menetelmä...