Huijareiden Suomi - Korkeaoja, Aapo (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Suomalaiset ovat hyviä jankkaamaan itseensä liittyviä tosiasioita: syntymälahjaksi saadun lottovoiton jälkeen suomalainen rehellisyys on vertaansa vailla, koska talvisodan hengessä ei veljeä jätetä vaan painetaan sisulla läpi harmaan kiven. Vai oliko se päin mäntyä.
Keywords: Maatalous - yleistä, maatalousekonomia,maatalousneuvonta, maaseudun kehittäminen; kilpailu; maanviljelijät