Viljelijöillä hyvä valmius sopeutua ilmastonmuutokseen - Peltonen-Sainio, Pirjo; Jauhiainen, Lauri (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Vaikka viljelykasvivalikoimamme on rajallinen, viljelijät vaihtavat ketterästi aikaisista myöhäisiin viljalajeihin ja -lajikkeisiin tai päinvastoin edellisen kasvukauden kokemusten perusteella.
Keywords: Kasvintuotanto, kasvinviljely, maaperä; ilmastonmuutokset; maanviljelijät; viljelykasvit